Nieuwe Let’s Encrypt SSL certificaten – gratis SSL maar let op

Na een geslaagde proef periode bieden we nu Let’s Encrypt SSL certificaten aan, zodat we het internet samen veiliger maken. Door het wegnemen van de barrière dat SSL certificaten geld kosten, én het makkelijk installeren ervan middels een druk op de knop in het control panel, maakt dat er nagenoeg geen reden meer is om geen SSL te gebruiken.

Wel goed om te weten dat elk SSL certificaat dat gegenereerd wordt in een publieke index wordt opgenomen, waardoor bijvoorbeeld hackers al binnen 30 minuten op de hoogte zijn van je (net nieuwe) domein.

Waarom is dit van belang? Als je net op dat moment WordPress aan het installeren bent en hackers kunnen dat detecteren, dan kunnen ze op dat moment in een seconde je installatie afronden, een backdoor inbouwen en de installatie terugzetten, waardoor je niets door hebt.

Dus wij raden aan: gebruik een SSL certificaat, maar installeer WordPress dan ook per direct en niet pas na een half uur. Als je helemaal zeker wilt zijn, dan installeer je eerst WordPress en pas later het SSL certificaat, maar dan heb je een beetje extra werk.

[button url=”https://ac.managedomain.nl/” class=”button” size=”small” color=”green” target=”_blank”]Installeer nu via het control panel[/button]