We bestaan 10 jaar en daarom delen we kado’s uit!

oud-hensel-hosting-logo

pand-emmenIn 2002 begonnen we letterlijk op een zolderkamer in Emmen. We hadden eerst één server (mrbrown) in Amsterdam. We hosten toen websites voor familie en vrienden en toen al snel voor een paar andere bedrijven. De combinatie van betrokkenheid bij onze klanten en een goed prijsniveau leek goed te werken. Na een jaar met enkele stagiaires gewerkt te hebben vanuit de inmiddels omgebouwde garage, betrokken we een verdieping in een kantoorpand in Emmen.

Ik herinner me nog goed hoe veel werk het was om in het begin zelf 1000 flyers rond te brengen voor een vaderdag-actie in een woonwijk in Emmen. Daar reageerde niemand op! Welke vader wil nou niet een hosting pakket voor vaderdag? :-)

We hebben een tijd lang volledig virtueel gewerkt, omdat we allemaal over Nederland verspreid woonden en Rutger naar Los Angeles verhuisde. Alles ging via internet en er was in Nederland een tijd geen centraal kantoor. Nu, februari 2013, zijn we weer gestart met een nieuw kantoor in Amsterdam, waarvan binnenkort de opening wordt gevierd!

We hosten inmiddels duizenden websites voor kleine en grote klanten. We onderscheiden ons nog steeds met betrokkenheid bij de klant en doordat we vrijwel alle software “in house” ontwikkelen, kunnen we bijvoorbeeld het customer care center en reseller control center afstemmen op ieders wensen. We zijn ver gevorderd met een iPhone- en Android app en hebben een grote lijst met geweldige uitbreidingen in de planning staan.

begin-foto

We zijn enorm dankbaar voor de steun van alle klanten, medewerkers en leveranciers en blij dat we ook wat terug konden geven in de vorm van het sponsoren van goede organisaties en initiatieven.

Wie jarig is trakteert, en dat gaan we dit jaar ook zeker doen. We gaan onder andere gave t-shirts en sweaters weggeven met leuke nerdopschriften zoals “designerd” :-). Heb jij ook een leuk idee voor een opschrift, laat het ons weten en wie weet loop je daar binnenkort in rond!