Google begint met het strafbaar stellen van Domeinleasing

Google begint met het strafbaar stellen van Domeinleasing

Een tijdje terug plaatste Google officieel op Twitter over sites die hun eigen subdomeinen verhuren.

Google zei [vertaald uit het Engels] “wij zijn gevraagd of derde-partijen inhoud in subdomeinen of submappen van het domein van een andere kunnen ontvangen. Dit is niet tegen onze richtlijnen. Maar naarmate de praktijk is gegroeid, worden onze systemen verbeterd om beter te weten wanneer dergelijke inhoud onafhankelijk is van de hoofdsite & de behandeling ervan. In het algemeen raden we aan om anderen geen subdomeinen of submappen te laten gebruiken met inhoud die wordt gepresenteerd alsof het deel uitmaakt van de hoofdsite, zonder nauwlettend toezicht of de betrokkenheid van de primaire site. Ons advies is als u het beste succes wilt met Search, het leveren van content met toegevoegde waarde van uw eigen inspanningen die uw eigen merk weerspiegelen”.

Nou, nu lijkt het erop dat Google actie onderneemt door de secties van sites die deze lease out secties hebben te bestraffen.

Bewijzen in de SEO gemeenschap die in omloop zijn suggereren dat Google acties heeft ondernomen om domein leasing aan te pakken. Zij zien een enorme daling in de ranglijst van websites die gehost worden op gehuurde domeinen. Ook wordt gezegd dat de sites in de EU en de VS op dit moment het meest getroffen worden.

Glenn Gabe postte voorbeelden van sites die geraakt werden op zijn Twitter stream: This image has an empty alt attribute; its file name is TRuwwYsnS3ks551QXCKjBpMm_DjIY0dy-he2uv-f8Ky_FbpuBQakdJo00TtT2hfMT7rd21vHg25idjmzzNvxxWzzSRvClj9HyXSq4ECLZRy1FwUFm3Mkn_BwRuI_fcv2xyStxPDz

Bron: https://www.seroundtable.com/google-begins-penalizing-domain-leasing-28137.html

Gerelateerde blogs:

Posted in: Blog

Leave a Comment (0) ↓