Niet goed geld terug garantie

Iedereen bij Hensel Hosting is erop gericht om je altijd van dienst te zijn. Vele bedrijven, particulieren en overheidsinstellingen vertrouwen op ons eenvoudig te gebruiken hostingplatform en betrouwbare support voor hun online omgeving. We hebben er dus volledig vertrouwen in dat je tevreden zult zijn met je webhosting pakket.

Mocht dat toch niet het geval zijn, dan betalen we je dus gewoon je geld terug. Het enige wat we van je vragen is een korte motivatie waarom je niet tevreden bent en hoe we onze dienstverlening in de toekomst kunnen verbeteren.

Waarom geven we deze garantie? Omdat elke werknemer van Hensel Hosting klaar voor je staat om de best mogelijke service en support te bieden. Dat, gecombineerd met een hoogwaardig technologisch platform en 24/7 support zorgt ervoor dat wij er van overtuigd zijn dat je voor ons kiest.

De kosten voor domeinregistratie kunnen we niet crediteren, omdat deze kosten door ons van tevoren worden gemaakt. Een domeinnaamregistratie blijft dus altijd een jaar geldig op jouw naam. Als je besluit naar een andere provider te willen switchen zullen we je uiteraard gewoon hiermee helpen.

Bedankt voor het overwegen om Hensel Hosting te omarmen als hostingprovider!

De 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie is geldig op alle webhosting pakketten, met uitzondering van set-up kosten, domeinregistratie kosten, virtual en dedicated servers, maatwerk en ontwikkelingsdiensten.