Nieuwe Dropbox variant, waarbij je data niet in Amerika staat

Nieuwe Dropbox variant, waarbij je data niet in Amerika staat

Misschien heb je het wel eens gehoord: “als je niet betaalt voor een product, ben jij het product”. Dat geldt ook voor cloud opslag, waar je data gebruikt kan worden voor marketing doeleinden. Ook met de toegenomen spionage door overheden en hackers is het steeds belangrijker om te zorgen dat je privé en zakelijke gegevens niet op straat komen te liggen.

Hensel Hosting is een groot voorstander van privacy. Ons productaanbod wordt in 2017 daarom uitgebreid met een veilig alternatief voor Dropbox. Dit product wordt geheel in eigen beheer uitgevoerd, en versleuteld opgeslagen, waardoor zelfs wij niet bij je data kunnen. Hierdoor staat je data een stuk veiliger dan bij Dropbox.

Hiermee kun je foto’s en andere bestanden van je computer met andere computers, tablets of telefoons delen, en het gebruiken als backup voor je computer. Kosten zijn €14,95 per maand per gebruiker met 100 GB opslagruimte. We bieden ook bedrijfsoplossingen aan vanaf €59,95 per maand. Interesse? Stuur dan een bericht aan support.

Gerelateerde blogs:

Posted in: Privacy

Leave a Comment (0) ↓