Oprichters

Gestart in 2003 als traditioneel bedrijf met kantoor en lekkere koffie, is Hensel Hosting langzaamaan doorgegroeid tot een “Digital Nomad” bedrijf, waardoor zowel oprichters als medewerkers nu hun eigen werkplek mogen kiezen. Daardoor zit nu iedereen verspreid over de gehele wereld, en kunnen we 24/7 geweldige support leveren. Die digitale vrijheid merk je terug in een enorm gemotiveerd en enthousiast team.

Rutger Hensel

Cofounder

Rutger heeft een grote passie voor software, sport veel (mountain biken en fitness) en woont momenteel in Azië en is ook regelmatig te vinden in Nederland en Californië.

Wist je dat: Rutger acht jaar piloot was bij de KLM?

Robert Hensel

Cofounder

Robert is geboren als sysadmin en heeft zich daarna gespecialiseerd in web-security. Hij heeft een Master titel in Information Sciences. Als Digital Nomad reist hij de hele wereld over, maar hij is voornamelijk te vinden in Azië.

Wist je dat: Robert ook een Muay Thai boxer is en zijn koffie alleen zwart drinkt?

Marieke Hensel

Marketing

Marieke is Marketing manager en is gek op bord spellen, ze heeft een grote collectie. Ze woonde eerder ook al in USA en Brazilië.

Wist je dat: Marieke een expert is in Zoekmachine Optimalisatie en Social Media Marketing?

Luuk Hensel

Marketing & Sales

Luuk is verantwoordelijk voor Sales en woont in Amsterdam. Hij studeerde hotelmanagement in Amsterdam en Den Haag en werkte buiten Nederland in Frankrijk en de Arabische Emiraten. Hij draagt een goede service hoog in het vaandel.

Wist je dat: Luuk dol is op reizen en vloeiend Spaans en Frans spreekt?

Henri Hensel

Automatisering

    Henri is verantwoordelijk voor de automatisering binnen Hensel Hosting.

    Wist je dat: Henri pas 1,5 jaar oud is? Zijn favoriete films zijn War Games, the Matrix en Terminator. In zijn vrije tijd is hij vaak bezig met het ontsleutelen van codes voor nucleaire installaties.