Oprichters

Gestart in 2003 als traditioneel bedrijf met kantoor en lekkere koffie, is Hensel Hosting langzaamaan doorgegroeid tot een “Digital Nomad” bedrijf, waardoor zowel oprichters als medewerkers nu hun eigen werkplek mogen kiezen. Daardoor zit nu iedereen verspreid over de gehele wereld, en kunnen we 24/7 geweldige support leveren. Die digitale vrijheid merk je terug in een enorm gemotiveerd en enthousiast team.

Rutger Hensel

Cofounder

Rutger heeft een grote passie voor software, sport veel (mountain biken en fitness) en woont momenteel in Azië en is ook regelmatig te vinden in Nederland en Californië.

Wist je dat: Rutger acht jaar piloot was bij de KLM?

Robert Hensel

Cofounder

Robert is geboren als sysadmin en heeft zich daarna gespecialiseerd in web-security. Hij heeft een Master titel in Information Sciences. Als Digital Nomad reist hij de hele wereld over, maar hij is voornamelijk te vinden in Azië.

Wist je dat: Robert ook een Muay Thai boxer is en zijn koffie alleen zwart drinkt?

Henri Hensel

Automatisering

    Henri is verantwoordelijk voor de automatisering binnen Hensel Hosting.

    Wist je dat: Henri pas 1,5 jaar oud is? Zijn favoriete films zijn War Games, the Matrix en Terminator. In zijn vrije tijd is hij vaak bezig met het ontsleutelen van codes voor nucleaire installaties.