Testimonials

Wat onze klanten over ons zeggen

Ik ben al jaren een HEEL tevreden klant van Henselhosting. Ik kan ze echt iedereen aanraden. Ze zijn klantvriendelijk, snel, kundig, persoonlijk en erg professioneel. Niet langer zoeken: je hebt het bij Henselhosting gevonden.

Carolien Oosterhoff, levensdocumentaire.nl

Ik kan over Hensel Hosting kort zijn over over mijn bevindingen wat hostingkwaliteit, service, prijs en kwaliteit betreft: gewoon helemaal goed voor mekaar. E-mails worden snel beantwoord en bij telefonische hulp wordt alle tijd genomen om de voor mij ingewikkelde problemen op te lossen.

Remo Calabrese

Zeer tevreden. Meedenkende partij. Staat altijd klaar met goede service. Reageert snel op mail en/of telefoon.

Cliff Wilms, www.aandagt.nl

Snelle service, goed bereikbaar via zowel mail als telefoon. Daarbij leuke facebook aktie’s en enthousiast personeel.

Coprodukties, www.coprodukties.nl

Via Hensel Hosting beheer ik 2 websites voor mijzelf en 1 voor een relatie van mij. Daarnaast heb ik nog een lijst van domeinnamen via hen geregistreerd die doorsturen naar de main sites. Hikken in hun systemen heb ik nog niet meegemaakt en bij vragen is het bekende spreekwoord “ik vraag, Hensel draait” van toepassing en dat “draaien” gaat ook nog supersnel. Dit lijkt dus op schaamteloze reclame voor Hensel Hosting en dat is het ook! Die jongens en meisjes zijn gewoon goed!

Wim Stolwerk, www.mirrorimage.nl

Korte lijnen, betrokken en professioneel.

Patrick, robinhq.com

Ik neem al jaren hosting bij hen af en zij hebben een ongekend goede persoonlijke service, en er is nog nooit iets fout gegaan bij overzettingen of dergelijke. Er zijn heus goedkopere hosters te vinden, maar zeker niet zulke goede als Hensel Hosting, die zeker ook niet duur is

Lucas Bos, ckvalmere.nl

Werk al jaren met Hensel Hosting. Super snelle en goede service. Elke keer weer.

Rikkert Walbeek, www.salesxeed.com

Service van Hensel is ‘like a summer breeze’, gewoon vanzelfsprekend en gewoon goed en daarmee buitengewoon. Mijn vragen werden snel en goed beantwoord, mij werd zelfs werk uit handen genomen met het configureren van een database. Dat moet je \’s bij andere providers proberen, krijg je mooi ‘niet thuis’ te horen. Kortom, bij Hensel hebben wij voor ons domein een riant onderkomen gevonden. Hensel heeft wat ons betreft een dikke pluim verdiend en wij hopen dat zij dit zo nog jaren vol weten te houden!

Rob van Zoelen Van Zoelen's Recruitment College

Uiteraard zijn er ook veel providers die het WEL goed doen, ik heb daar echter geen lijstje van gemaakt. Ik ben namelijk gestopt met zoeken toen ik er eentje vond die het dus wel goed doet, die altijd voor je klaarstaat, die netjes en vriendelijk communiceert, servicegericht is en altijd bereid om net dat tandje meer te geven. Ja, dit is schaamteloze promotie, maar ik vind dat ze dat ook verdiend hebben (en ik krijg hier geen geld voor). Als je dus zeker wilt weten dat het goed gaat dan ga je naar Hensel hosting. Dat is slim.

Sanne Roemen

Ik heb geen aandelen hoor, maar ik ben ook zeer te spreken over Hensel. Goede service en op elke vraag snel antwoord. Ze denken zeker ook met je mee wat de beste oplossing zou kunnen zijn en helpen je ook met zaken waarbij een andere provider al snel zegt dat je dat zelf maar moet uitzoeken omdat het hun ‘verantwoording’ niet is. En er is nog nooit een site van een van mijn klanten offline geweest, voor zover ik weet.

Ariane Gordijn

Deze hosting provider is rond uit super. Vooral de support is top. Vragen worden eigenlijk altijd binnen een paar uur goed en duidelijk beantwoord.

Nico de wit

Ik word altijd snel en goed geholpen. Hensel gaat precies in op wat ik vraag. ik ervaar de service daardoor als persoonlijk en klantgericht.

Andrea Slee

De prijskwaliteit verhouding is goed, sympathiek bedrijf, het is prettig dat jullie informeren omtrent beveiliging en wordpress

Marja Hoekstra

Persoonlijke en professionele service!

Barbara Houwers

Goede service, Hensel Hosting is een hostingbedrijf wat voor je klaar staat, betrouwbaar is en niet alleen via mail bereikbaar is 😉 Dus enorm goede prijs/kwaliteit verhouding! keep up the good work!

Bastiaan Amsing ontwerpstudio ID4

Juist door de persoonljke benadering en het feit dat mijn telefonische vragen direkt worden opgelost, maakt dat ik Hensel Hosting graag bij iedereen aanraad.

Nils Roemen

Betrouwbaarheid en snelle service. Dat is voor mij belangrijk en is precies waarom ik bij Hensel mijn sites laat hosten.

Wij werken met veel plezier samen met Hensel Hosting. De responsetijd op vragen is zeer snel. Wat wij ook waarderen is het meedenken in oplossingen. Kortom, ga zo door!

Peter Spek - CompuShare Automatisering

Goed en snel geregeld, het werkt bij Hensel hosting!

Ich wil nur Hensel!

Vilan van de Loo

10/10 voor klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid.

Joeri Billast, www.bcsquare.be

Na mijn positieve ervaringen met twee eerdere sites heb ik nu alle online activiteiten bij Hensel ondergebracht. En ik ben zeker van plan om dat met volgende initiatieven weer te doen.

Prima Hosting bedrijf met goede bereikbaarheid en uitstekende persoonlijke service.

Sjoerd Scholte

Vooral de persoonlijke, deskundige en snelle service van Hensel Hosting als je direct hulp nodig hebt is werkelijk fantastisch!

Lucas van der Valk, Inikata Life Career Coaching & Advies, Naarden

Sinds ik ben overgestapt naar Hensel Hosting is mijn website is altijd goed bereikbaar.

Ik beveel jullie echt aan bij mensen die vragen hebben en een provider en andere info nodig hebben.

Couvreur

 

Case Studies; 3 klanten aan het woord

 

Webwinkel Grotemaatschoenen.nl

henri-smallIMG_2744

Henri van Wonderen, Van Wonderen schoenmode

Grote Maat Schoenen is de webwinkel met de grootste en meest gevarieerde collectie schoenmode in grote maten. De schoenen zitten in het midden segment en hebben een jeugdige en modieuse uitstraling. In Hilversum en Haarlem zijn ook winkels van Grotemaatschoenen.

Situatie bij de vorige hostingprovider

De hostingprovider reageerde traag als er een probleem was. Na een campagne was de website maar liefst 3 dagen uit de lucht vanwege de grote bezoekers aantallen op de website. Er werd enkel voorgesteld meer bandbreedte af te nemen, maar goed liep het gewoon niet.

Situatie bij Hensel Hosting

Bij grote aantallen bezoekers met een campagne blijft alles stabiel draaien. De laadtijd van de website is flink korter geworden en blijft ook tijdens een campagne zo kort.
De communicatie met Hensel Hosting is nooit een probleem. Support komt zelf met oplossingen om alles goed te laten lopen en er wordt altijd snel gereageerd.

Verschil in conversie

Sinds we bij Hensel Hosting de hosting afnemen, is de conversie sterk verbeterd. Vergeleken met een jaar geleden is er een stijging van 65% in onze omzet. Met merken dat er minder gebounced wordt. Doordat alles snel loopt, haken minder mensen af tijdens het koop-proces.

Bron: Deze Case Study is tot stand gekomen na een gesprek met Henri van Wonderen van Grote Maat Schoenen en Van Wonderen Schoenmode. Zij hebben sinds februari 2013 een maatwerk-hosting oplossing voor hun webwinkel.

 

Web-id

webidWeb-id is een webdevelopment-buro te Swalmen, nabij Roermond. Wij werken voor grote en kleine organisaties uit o.a. de bouw, industrie, dienstverlening, automobielindustrie en onderwijs.

Sinds 1999 verzorgen wij websites met beheersystemen, maatsoftware, intranetsystemen, webshops en zoekmachine-optimalisatie (SEO).

Overgestapt

We zijn destijds met onze eigen website overgestapt van Vuurwerk Internet naar Hensel Hosting omdat Vuurwerk te log was en je er ook nog eens de hoofdprijs moest betalen.

Hensel Hosting kwam met directe service, korte lijnen en schappelijke prijzen. Tevens kon Hensel voor die prijs een hoog kwalitatieve hosting en service bieden. Vandaar dat we onze klanten ook Hensel gingen aanbevelen. Toentertijd was hosting geen primaire activiteit van Web-id. Wij lieten onze klant vrij in zijn keuze, maar adviseerden altijd HH indien ze ons om advies vroegen.

Zo hebben wij in de loop van de jaren toch heel wat domeinen bij Hensel geregistreerd, waardoor het resellerschap interessant werd.

Reseller geworden

Nu zijn we al enkele jaren een zeer tevreden reseller en horen wij op onze beurt weer van onze klanten dat ze Managedomain.nl een mooie en overzichtelijke beheeromgeving vinden.

Daarnaast heeft Hensel onlangs ook het bestelformulier verbeterd waardoor onze klanten nog gemakkelijker een nieuw domein kunnen registreren.

Ondertussen zijn we al 10 jaar lang klant bij Hensel Hosting en kunnen wij alleen maar concluderen dat Web-id en Hensel op dezelfde golflengte zitten. Wij staan altijd direct klaar voor onze klanten!

Hierdoor zijn wij samen een betrouwbare combinatie voor al onze klanten, vandaag én voor de toekomst.

Pierre Vergeldt, Web-id
opgesteld in augustus 2013

 
Chuck Headshot-400px

Chuck Parker, founder and president of Automotive Information Network, Inc.

Automotive Digest, (USA)

Eén van de belangrijkste media gericht op leiders in de Automotive industrie in de Verenigde Staten.
AIN Media maakt sinds 12 jaar automotive nieuws voor de branche en publiceert automotivedigest.com, één van de grootste automotive online-magazines in de VS. Ook brengen ze in vier automotive marktsegmenten leidende nieuwsbrieven uit, gericht aan ruim 75000 branche managers.

Wat ze doen

www.automotivedigest.com is een online magazine dat een overzicht biedt van het belangrijkste nieuws, ontwikkelingen en activiteiten in de automotive branche.
Dit overzicht komt voort uit publicaties van de grootste magazines en internationale platformen, kranten en nieuwsbrieven.
Automotive Information Network publiceert ook 11 nieuwsbrieven voor marktsegmenten in de automotive branche met een wekelijkse verzending van 250.000 emails naar 75.000 managers in de branche.

Service die het verschil maakt

“Het hostingbedrijf waar Automotive Digest eerder bij zat, was vaak een bron van frustratie, te vaak traag en de website lag er zelfs een aantal keer een paar
uur uit midden op de dag. En dat is nog niet alles, ook hun support was niet bepaald behulpzaam of duidelijk.
Gelukkig zijn we nu naar Hensel Hosting overgestapt, hun hosting is zo razend snel en als er ook maar iets fout gaat, dan staan ze direct voor je klaar. Ik kan Hensel Hosting niet sterk genoeg aanraden.”

Ted Roberts – Vice President of Content
Automotive Information Network – February 2013