Veiligheid

Focus op veiligheid

Download een PDF versie van ons beveiligings informatie document:

Hensel Hosting Beveiligingsinformatie (PDF)

Backups

Bij al onze hostingproducten is het maken van backups op externe locaties standaard inbegrepen. Daardoor kunnen wij altijd je data terugzetten als het nodig is. Lees meer hierover op onze backup pagina.

SSL Certificaten

Voor websites waar persoonsgegevens worden uitgewisseld, of waarbij aankopen via het internet gedaan worden is het van belang om de authenticiteit van de website te kunnen garanderen, en om de gegevens veilig uit te wisselen.

Standaard krijg je bij ons al een SSL website met een algemeen certificaat, waardoor je zowel via http:// als https:// je website kunt bezoeken. Daarnaast bieden wij ook officieel gecertificeerde SSL certificaten aan die je op je website kunt installeren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Security updates

We maken exclusief gebruik van Debian GNU/Linux op al onze hostingservers. Dit is een besturingsysteem met een grote verzameling software pakketten die constant worden bijgewerkt zodra hier veiligheids problemen in ontdekt worden. Zodra zo’n probleem ontdekt wordt, wordt dit opgelost in de huidige versie van de software waardoor er geen plotseling versie veranderingen zijn in software waar je applicatie op draait.

Constante security monitoring

Alle servers worden continue middels geautomatiseerde processen gemonitored op verdachte activiteit en onregelmatigheden. Daardoor kunnen we gelijk ingrijpen als er iets dreigt mis te gaan, of als iemand iets probeert dat niet mag.

Security audits

Of je nu een shared webhosting pakket hebt, een Virtual Server of een Dedicated Server, elk systeem dat wij in ons beheer hebben wordt eens in de zoveel tijd zorgvuldig onder de loep gehouden. Dat is een handmatig proces en wordt gedaan door 1 van onze systeembeheerders met gebruikmaking van een uitgebreide checklist.

E-mail beveiliging (SPAM en VIRUS filters)

Via het Customer Care Center kun je al je e-mailboxen beveiligen met anti spam en virus filters. Zo kun je hier aangeven welk niveau van spamfiltering moet worden toegepast, en wat er met spam moet gebeuren.

Jarenlange ervaring met spambestrijding heeft ervoor gezorgd dat ons huidige spamfilter zo is geoptimaliseerd dat we garanderen dat je tevreden bent. En als je dat niet bent, maken we het graag nog een stukje beter met jouw input.

De beveiliging van je e-mailbox wordt door een uitgebreid pakket aan maatregelen geregeld. Voordat een e-mail wordt afgeleverd in je e-mailbox wordt deze onderworpen aan een meerlaags filter.