DuckDuckGo Browser en Extensie

DuckDuckGo beschrijft zichzelf als “de zoekmachine die je niet volgt.”

Hoewel DDG beter bekend is om zijn privacy-gerichte zoekmachine, heeft het bedrijf zich uitgebreid met het maken van een eigen Privacy Browser app voor Android en iOS. De DDG Privacy Browser heeft de snelheid die je nodig hebt, de browse-functies die je verwacht (zoals tabbladen en bladwijzers), en komt ook met de beste privacy in zijn klasse

Ze hebben ook browser extensies genaamd DuckDuckGo Privacy Essentials – wat betekent dat je je favoriete desktop browser zoals Safari, Chrome, of Firefox niet hoeft te verlaten om te profiteren van DuckDuckGo’s strenge privacy controles.

De DDG-extensie zit vol met privacy-essentials die je surfervaring nog sneller maakt in je favoriete browser:

  • Het blokkeert automatisch verborgen trackers van derden,
  • Hiermee kun je privé zoeken, net als incognito in Chrome
  • Dwingt versleuteling af voor elke site die je bezoekt
  • Het scant en rangschikt het privacybeleid van websites, zodat je in één oogopslag kunt zien hoe beschermd je bent
  • Het heeft ingebouwde Global Privacy Control (GPC).

Een andere reden om DDG Privacy Browser app en browser extensies te waarderen is hoe makkelijk en eenvoudig je het kan gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is het te installeren op je mobiel of het toe te voegen als een extensie op je favoriete browser en ta da! Je bent klaar om te gaan in het krijgen van maximale bescherming online. Bovendien, met DDG – is je zoektocht op het web volledig anoniem, zoals uitgelegd in hun strikte privacy beleid.