Hensel Hosting is 100% Facebookloos

Hensel Hosting is een op privacy, veiligheid en snelheid gerichte onderneming. Wij zijn er trots op dat we een hoge prijs kwaliteit verhouding bieden met een hoge klanttevredenheid en ervoor zorgen dat de door u verstrekte en aan ons toevertrouwde gegevens in goede handen zijn.

Hoewel Facebook het grootste sociale netwerk ter wereld is en door meer dan 2,7 miljard gebruikers wordt gebruikt, staan comfort en gemak niet noodzakelijkerwijs gelijk aan veiligheid en privacy. En met de vele privacyschandalen rond Facebook, zoals het verzamelen en weggeven van gegevens, moeten we toch echt afscheid nemen 👋.

Dus hebben we alle Facebook en gerelateerde accounts, waaronder Instagram, Whatsapp en Messenger, verwijderd.

Het betekent ook dat we geen advertenties meer zullen kopen op Facebook, en geen Like buttons of Logins zullen implementeren via Facebook.

Hoe zit het met Twitter?

We zijn nog steeds op Twitter, dat wil niet zeggen dat Twitter perfect is. Maar voor zover we weten, gaan ze niet zover als Facebook dat wel deed.

Waar vind je dan nog updates over ons?

Als je op de hoogte wilt blijven: we posten regelmatig op ons blog en Twitter en daarnaast sturen we een paar keer per jaar een e-mailnieuwsbrief. Je kunt ook contact met ons opnemen, door ons een bericht te sturen via support.henselhosting.nl/contact

Hierbij de 100% Facebook Free badge, gemaakt door Basecamp. De badge linkt door naar hun eigen blog.