Wat zijn de voordelen van het gebruik van speciale DNS-servers?

Nu het internet vandaag de dag een integraal onderdeel is geworden van elk bedrijf, is het ook steeds belangrijker geworden dat DNS-servers stabiel, veilig en veerkrachtig blijven tegen DNS-aanvallen.

Standaard gebruik je waarschijnlijk je Internet Server Provider (ISP) DNS-servers. DNS-bevragingen via ISP’s zijn kwetsbaar voor aanvallen omdat ze niet altijd gebruik maken van sterke versleuteling of DNSSEC ondersteunen.

Het gebruik van speciale DNS-servers voegt een extra beveiligingslaag toe. Het verhoogt de veiligheid van de DNS-infrastructuur, wat essentieel is voor een betrouwbaardere server met een betere uptime en bescherming tegen aanvallen.

Het goede nieuws is dat we nu Global AnyCast DNS Servers aanbieden, speciale DNS-servers die bestand zijn tegen aanvallen. Het zal binnenkort als nieuwe functie worden toegevoegd aan je control panel, maar je kunt het nu al aanvragen via onze helpdesk. Met één druk op de knop worden door ons dan alle DNS-instellingen geïmporteerd in de nieuwe premium AnyCast DNS.

Meer informatie over Global AnyCast DNS Servers en premium functies.