...

Global AnyCast DNS Servers

Als je website je bedrijf is (of een zeer belangrijk onderdeel van je bedrijf), wil je elk onderdeel van de ervaring optimaliseren. Onze Global AnyCast DNS geeft je ongeëvenaarde prestaties en veiligheid.

“Wat is DNS? DNS functioneert als een gezaghebbend internettelefoonboek en brengt menselijk leesbare hostnamen zoals example.com in kaart in machinaal leesbare IP-adressen om eindgebruikers te verbinden met hun websites en andere toepassingen.”


Achtergrond

Standaard gebruik je waarschijnlijk onze DNS-servers of die van een andere domeinregistrar en elke verzonden aanvraag gaat naar hun DNS-server om het IP-adres voor je te vinden. DNS-query’s via ISP’s zijn kwetsbaar voor aanvallen omdat ze niet altijd gebruik maken van sterke versleuteling of DNSSEC ondersteunen.

Hoewel we ons meestal meer richten op de snelheid en de prestaties, zien we vaak het belang van stabiliteit, veiligheid en veerkracht van het DNS over het hoofd – vooral tegen DNS-aanvallen met verschillende einddoelen voor ogen die je privacy of bedrijf in gevaar brengen.

Het goede nieuws is dat we nu Global AnyCast DNS Servers aanbieden, die bestand zijn tegen aanvallen. Het zal binnenkort als nieuwe functie worden toegevoegd aan je control panel, maar je kunt het nu al aanvragen via support. Met een klik, nemen we alle DNS-instellingen over en deze importeren deze in de nieuwe AnyCast DNS servers.

Waarom overstappen op onze Global AnyCast DNS Servers?

Wereldwijde AnyCast DNS, waardoor DNS-bevragingen snel en lokaal worden beantwoord – je DNS wordt tegelijkertijd op meer dan 80 plaatsen gehost!

Robuuste en schaalbare DNS-infrastructuur met meerdere PoP’s in Azië, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Australië en Afrika.

Specifieke IP-adressen per TLD-nameserver

Gegarandeerde 100% SLA

Volledige IPv6-ondersteuning op elke PoP

Verbeterde bescherming tegen cyberaanvallen op de DNS

DNSSEC-ondersteuning voor het hele netwerk

DNS-prestaties van wereldklasse

Gratis setup

Nu aanvragen

Je website(s) overzetten naar Global Anycast DNS Servers