Shared hosting biedt een goede balans tussen prestaties en prijs.

De meeste websites draaien op shared hosting, omdat ze simpelweg geen eigen server nodig hebben. Dit heeft een groot voordeel qua prijs. En omdat de middelen 'gedeeld' zijn krijg je nog steeds goede prestaties.

Personal
6,50 /mnd

betaling per jaar

8 GB ruimte

40 GB verkeer

20 e-mail

1-klik WordPress installer

Gratis SSL

Bestel nu
Professional
9,58 /mnd

betaling per jaar

16 GB ruimte

80 GB verkeer

50 e-mail

1-klik WordPress installer

Gratis SSL

Bestel nu
Small Business
15,83 /mnd

betaling per jaar

32 GB ruimte

160 GB verkeer

100 e-mail

1-klik WordPress installer

Gratis SSL

Bestel nu
Dedicated WordPress Hosting

Upgraden naar zakelijke kwaliteit voor WordPress.

Bekijk onze dedicated WordPress pakketten

FAQ

Veel gestelde vragen.

Hier beantwoorden we een aantal van de meest gestelde vragen. Mogelijk zit je vraag hier ook bij.

Hoe verhuis ik mijn domein?

Plaats een bestelling voor je bestaande domeinnaam en dan helpen we je op weg. Het komt erop neer dat je ons een code verstrekt die je kunt opvragen bij je huidige provider.

Hoe verleng ik mijn domein of hosting?

Voor alle hosting en domeinen geldt dat deze altijd automatisch verlengd worden. Dus mocht je niet willen verlengen, breng ons dan tijdig op de hoogte. We geloven dat deze aanpak het beste aansluit bij wat onze klanten nodig hebben.

Is er een niet-goed-geld-terug garantie?

Ja! We bieden een 30 dagen niet-goed-geld terug garantie. Vraag ons om je geld terug te krijgen. Let op dat sommige harde kosten zoals domeinen en SSL (indien van toepassing) in mindering worden gebracht.

Hoe kan ik opzeggen?

Het is eenvoudig om op tet zeggen vanuit het control panel of via support. Voor jaarlijkse verlenging, graag 30 dagen vantevoren en bij maandelijkse verlenging 14 dagen. We zijn vrij prettig in de omgang -- als we dat zo mogen zeggen :) -- en komen je graag tegemoet, zelf als het te laat is, maar als het te dicht op een verlenging zit, dan kunnen we het helaas niet tegenhouden.

“Sinds we bij Hensel Hosting de hosting afnemen, is de conversie sterk verbeterd. Vergeleken met een jaar geleden is er een stijging van 65% in onze omzet. We merken dat er minder gebounced wordt. Doordat alles snel loopt, haken minder mensen af tijdens het koop-proces.”

...
Henri van Wonderen

“De support en assistentie van Rutger & Robert’s team is het beste dat we ooit hebben meegemaakt in de 10 jaar dat we opereren – en we hebben met veel hosting bedrijven te maken gehad. Ik raad ze ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar hosting.”